HET WITHUIS

HET WITHUIS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1138 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Het Withuis. Meer weten? Ontdek meer

18 apr 2022 om 21:02 Frietjes met kaassaus leek niet eens op kaassaus. Helemaal opgedroogd en zag er ook niet smakelijk uit. Ook had ik mini lucifers gevraagd en kreeg ik kippenvingers. Dit soort dingen valt regelmatig voor.
18 apr 2022 om 20:57 Cola zero was gewone cola, voor de rest alles inorde!
1 apr 2022 om 19:14 Om 17uur besteld. Geleverd 18:50u. Mijn pintje dat ik had bijbesteld was ineens een cola geworden. Alles koud. Eerste en laatste keer
29 mrt 2022 om 14:22 Verbrand vlees en verkeerde bestelling gekregen. We zijn letterlijk op onze honger blijven zitten. Absoluut geen aanrader!
27 mrt 2022 om 19:49 eten niet zo warm meer
25 mrt 2022 om 20:42 echt triestig dat jullie na al die jaren nog steeds zoveel bestellingen fout doen. werken jullie me apen ofzo? bestel ik dan een bicky royal bacon cheese, krijg ik een normaal bicky broodje met de royal burger maar geen kaas, geen bacon. geld terug?
20 mrt 2022 om 8:54 De friet was wak en lauw
19 mrt 2022 om 22:12 Sorry maar ik ben echt zeer teleurgesteld. Anderhalf uur gewacht ipv zoals gezegd een uur. Stoofvleessaus was koud en zeer papperig, echt niet lekker. Verkeerde snack erbij (soort nuggets ipv kaaskroket). Enorme tegenvaller.
12 mrt 2022 om 21:23 Bezorging 5 minuten voor tijd Niet 100 % volgens bestelling maar in waarde wel overeenkomstig
5 mrt 2022 om 22:21 Koud en verkeerde bestelling, Geen excuses aangeboden. Voor 28€ betaald en slechts voor 16€ gekregen. Absoluut geen aanrader!
5 mrt 2022 om 9:09 Geen eten! Na 2uur wachten zelf contact gebomen met de zaak om dan antwoord te krijgen da ze chauffeur al zou zijn geweest, mij heeft proberen contacteren en meer dan 10min voor de deur zou hebben gestaan. Geen excuses,eten of vergoeding!!!
4 mrt 2022 om 20:17 Bestelling niet helemaal correct gekregen