HET WITHUIS

HET WITHUIS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 935 beoordelingen
27 feb 2021 om 20:23 Stoofvlees zeer lekker
22 feb 2021 om 10:40 Het eten was nog goed warm en heel lekker! Enkel jammer dat de bezorgtijd zo lang was. Hadden we dat geweten voor we bestelden, hadden we niet besteld. Dit was wel op een zondagavond.
21 feb 2021 om 8:58 Het vlees tussen de black Angus burgers is erg teleurstellend. Al 2 keer zeer slechte ervaring met hun American fries, 1x geen kaassaus maar 2 lapjes cheddar voor tussen een burger; 2x amper saus voor 5 frieten. en dat voor een friet van 10 euro...
20 feb 2021 om 20:57 Zeer snel geleverd en lekkere hamburgers.
19 feb 2021 om 20:21 Eten lekker en warm en vriendelijk Geleverd
14 feb 2021 om 21:35 Ik bestel er nooit meer iets mijn eten was koud en de fritten waren veel te hard gebakken
13 feb 2021 om 20:33 De fish en chips was vreselijk! Fish en chips zou een lekker stuk vis moeten zijn met frieten maar we kregen 4 kleine brokken vis met friet en tartaar. Dit is helemaal niet 10,50 euro. Als iemand deze review zit neem de fish en chips niet!
12 feb 2021 om 20:53 Sneller dan verwacht zeer goed!
12 feb 2021 om 9:08 Zoals altijd , verzorgd en lekker , vriendelijk bij levering , en op afgesproken tijd .
7 feb 2021 om 9:58 Weer waren de frietjes en de snacks zeer lekker. Ze werden ook goed op tijd gebracht.
6 feb 2021 om 22:33 j
4 feb 2021 om 21:17 Heel erg tevreden! Vriendelijke en snelle bediening! Top, doe zo verder!